VACCINATION BALI

  • Bliv vaccineret før din rejse til Bali
  • Vi har Storkøbenhavns billigste priser på vaccinationer
  • Speciallægernes Sundhedscenter, vi leverer kvalitet.

 

Bali er en indonesisk ø beliggende mellem Java og Lombok. Øen er et eksotisk og populært rejsemål, som både tæller hvide strande, frugtbare risterrasser og massive vulkanbjerge. Men et besøg på Bali kan i værste tilfælde også betyde alvorlige sygdomme. Derfor har du behov for vaccination, inden du begiver dig af sted.

Hos os får du både rådgivning og bliver vaccineret, så du er velforberedt til din eventyrlige rejse. Bestil din konsultation her.

En rejse til Bali forudsætter først og fremmest vaccinationer mod difteri, stivkrampe og Hepatitis A. De fleste danskere er dog grundvaccineret mod difteri og stivkrampe i forvejen. Efter 4-5 år er det nødvendigt at revaccinere, hvorefter du er beskyttet de næste 10 år. Kontakt os, hvis du er i tvivl, om du allerede er beskyttet, så finder vi i fællesskab ud af dine behov for vaccination.

Ønsker du at opholde dig på Bali i længere tid som backpacker, i forbindelse med arbejde eller af anden årsag kan der være behov for øvrige vaccinationer og forebyggende medicin. På øen er der risiko for at blive smittet med Hepatitis B, japansk hjernebetændelse, tyfus og tuberkulose f.eks. hvis du udsættes for dårlige hygiejne forhold, eller hvis du har tæt kontakt med lokalbefolkning eller lokale dyr.

Vi hjælper dig med at finde de rette vaccinationer til din type rejse. Vær opmærksom på, at visse vacciner skal foretages i god tid før afrejse. Kontakt os og hør nærmere så snart, du har bestemt dig for en fremtidig rejse til Bali.