VACCINATION EGYPTEN

  • Bliv vaccineret før din rejse til Egypten
  • Vi har Storkøbenhavns billigste priser på vaccinationer
  • Speciallægernes Sundhedscenter, vi leverer kvalitet.

 

Egypten har i mange år været en velkendt rejsedestination, som blandt andet byder på storslåede pyramider, bådture ned ad Nilen og et farverigt liv under havets overflade. Uanset hvad formålet er med netop din rejse, er det vigtigt at være vaccineret på forhånd, hvis uheldet skulle være ude.

Risikoen for at blive smittet med forskellige sygdomme afhænger af din rejses længde og form. Kontakt os, og vi hjælper dig med at få de rigtige vaccinationer, så du kan få en god og sygdomsfri rejse.

 

Bestil tid til konsultation her.

 

Planlægger du en storbyferie af kortere varighed, anbefaler vi dig at få vaccination imod difteri, stivkrampe og Hepatitis A. Både difteri og stivkrampe er de fleste danskere allerede vaccineret imod i anden sammenhæng. Er du i tvivl, om du er beskyttet mod disse sygdomme, rådgiver vi dig.

 

Tager du til Egypten for en længere periode og ønsker at udforske såvel byen som ørkenen og at omgås både lokalbefolkningen og dyrelivet, er der et større behov for vaccinationer. Både Hepatitis B og tyfus kan være risikofaktorer og i særlige tilfælde også rabies og tuberkulose. Bestil en konsultation hos os, så sørger vi for, at du bliver vaccineret og forberedt til fantastiske oplevelser.