VACCINATION INDIEN

  • Bliv vaccineret før din rejse til Indien
  • Vi har Storkøbenhavns billigste priser på vaccinationer
  • Speciallægernes Sundhedscenter, vi leverer kvalitet.

 

Rejser du til Indien, er det en rigtig god idé at blive vaccineret. Landet er stort, og der er forskellige risici for sygdomme afhængigt af, hvilket område i landet du rejser til. Kontakt os, og vi sørger for, at du får de vaccinationer og den forebyggende medicin, du har brug for på din rejse.

 

Som ved mange andre destinationer kræver en rejse til Indien først og fremmest vaccination imod stivkrampe og difteri – vaccinationer, vi danskere ofte allerede har fået i en anden sammenhæng. Desuden bør du vaccineres mod Hepatitis A og i visse områder have medicinsk forebyggelse mod malaria.

 

Hvis du har planer om at opholde dig i Indien for en længere periode og utvivlsomt vil stifte bekendtskab med dårlig hygiejne, lokale dyr, landområder og lokalbefolkningen anbefaler vi desuden vaccination mod Hepatitis B, Japansk hjernebetændelse og tyfus og i yderste tilfælde også rabies og tuberkulose. Hvis du i forbindelse med din rejse til Indien, stopper i et land med gul feber – også blot som transit – anbefaler vi også en vaccination mod dette.

 

Du skal være opmærksom på, at visse vacciner skal gives i god tid før afrejse for at sikre optimal forebyggelse. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere – du kan bestille tid til konsultation her.