VACCINATION THAILAND

  • Bliv vaccineret før din rejse til Thailand
  • Vi har Storkøbenhavns billigste priser på vaccinationer
  • Speciallægernes Sundhedscenter, vi leverer kvalitet.

Thailand er et meget populært rejsemål blandt danske turister. Er du en af de mange, der overvejer en ferie i Thailand, så er det vigtigt at få de rigtige vaccinationer på forhånd. Der er ingen deciderede krav fra thailandske myndigheder om en bestemt vaccination på forhånd, men da der kan forekomme forskellige former for eksotiske sygdomme i landet, anbefaler vi at kontakte os for en konsultation. Så kan du få den korrekte forbyggelse, der passer til din rejse.

 

Bestil tid til konsultation her.

 

Skal du afsted til Bangkok eller de mest gængse turistområder på en kort tur, vil det ofte være nok at være vaccineret mod difteri, stivkrampe og Hepatitis A. (De to førstnævnte har en væsentlig del af danskerne i forvejen modtaget en vaccination mod).

Ved længerevarende ophold, rygsækferie, tæt kontakt til lokalbefolkningen og andre rejse- eller opholdsformer, kan der være behov for en række andre vaccinationer eller forebyggende medicin. Blandt andet kan nævnes vaccination mod Hepatitis B, japansk hjernebetændelse, malaria eller tyfus. Men kontakt os, så vi sammen kan afdække behovet ved lige din rejsetype, og du kan få de korrekte vacciner.
 
Husk, vi har prisgaranti. Vi er altid den billigste vaccinationsklink i Storkøbenhavn. Finder du priser på din vaccinationsserie der sammenlagt er billigere end hos os, medbringer du blot annoncen herfor, og du bliver vaccineret til den billigste pris. Vi ændrer ikke på vort høje faglige niveau med denne prisgaranti.