VACCINATION VIETNAM

  • Bliv vaccineret før din rejse til Vietnam
  • Vi har Storkøbenhavns billigste priser på vaccinationer
  • Speciallægernes Sundhedscenter, vi leverer kvalitet.

 

Vietnam er smukke rismarker, farverig mad og fantastiske oplevelser. Men sygdom på din rejse kan spolere det hele. Som eksperter i vaccination kan vi hjælpe dig med at undgå det. Kontakt os og find ud af, hvilke vaccinationer du har brug for, når du skal til Vietnam. Vi kan både rådgive og vaccinere dig, og du kan bestille tid til konsultation her.

 

Uanset din rejses længde anbefaler vi , at du forud for din afrejse vaccineres imod stivkrampe, difteri og Hepatitis A. Hvis du planlægger en rejse af længere varighed, har du dog behov for flere vaccinationer for at sikre optimal sygdomsforebyggelse.

I visse dele af Vietnam forekommer malaria, som kræver forebyggende medicin for at undgå. Derudover er der risiko for Japansk hjernebetændelse, Hepatitis B og tyfus, som alle forebygges via vaccination.

Ved dårlige hygiejne forhold, tæt kontakt med lokalbefolkning og dyr og ophold i land- og skovområder kan der desuden være risiko for rabies og tuberkulose. Disse vaccinationer kan vi også varetage.

 

Kontakt os for en konsultation, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for din gode rejseoplevelse til Vietnam.